Case guldfugl solgt fra Nordjylland

En meget omtalt minilæsser fra Case er blevet solgt fra S.D. Kjærsgaard i Frejlev. Det drejer sig om en 50 års jubilæumsmodel, der blev udstillet på Europas største entreprenørmesse, Bauma, i 2019.

Jens Tilma og Rolf Laursen er indehavere af Tylco Silomontage i Give og har investeret i en særlig minilæsser fra Case. En 50 års jubilæumsmodel, der blev udstillet på Europas største entreprenørmesse, Bauma, i 2019.
Jens Tilma og Rolf Laursen er indehavere af Tylco Silomontage i Give og har investeret i en særlig minilæsser fra Case. En 50 års jubilæumsmodel, der blev udstillet på Europas største entreprenørmesse, Bauma, i 2019.

Give-virksomheden Tylco Silomontage har bygget biogastanke og siloer i Europa de seneste 15 år. I 2020 fik kompagnonerne Jens Tilma og Rolf Laursen ideen om at bruge den mangeårige erfaring til også at servicere biogasanlæg. Der var ikke langt fra tanke til handling, men de manglede den rette maskine til opgaven.

- Masser af sand skal graves ud fra anlæggene, men samtidig har vi brug for en maskine, der kan komme ind de steder vi arbejder. Jeg er landbrugsuddannet og købte sammen med min far en Case 1840 i 98’ til vores malkekøer, som stadig kører upåklageligt. Så jeg tog kontakt til samme sælger fra SDK, Poul Hald, som havde denne flotte jubilæumsmodel på lager, fortæller Jens Tilma om handlen.

Modellen blev udstillet på Europas største entreprenørmesse i 2019 som en del af fejringen af Case Skid Steer Loaders 50 års jubilæum. Case minilæssere blev i 1950’erne populære, da landmænd søgte at mekanisere deres arbejde i de begrænsede rum i staldene. Den nye Case SV340B, som Tylco har fået i en jubilæumsmodel, tager ydeevnen til et nyt niveau. B-serien har forbedret elektro-hydraulisk styring, 8 tommer display med split skærm og mere ergonomiske betjeningsknapper, som gør maskinen nemmere at kontrollere.

S.D. Kjærsgaard har importen af Case Construction og Dieci teleskoplæssere i hele landet samt forhandlingen af Case IH i Nordjylland, Østjylland, dele af Sjælland og på Bornholm. Det er ikke overraskende at Skid Steer-jubilæumsmodellen bliver solgt af SDK, som har ry for at skubbe grænser og forny sig. Det kom blandt andet til udtryk med SDK Roadshow, der i 2020 kørte landevejene tynde for at besøge kunder med demo-maskiner samt en stor ekspansion med nye afdelinger på Bornholm og Sjælland.

teba

Læs også

Maskinforretning i nyt samarbejde
DeLaval skruer op for innovationen
Ny i Stenderup
Ny salgs- og produktchef for Bednar
Maskingrossist opkøbt
Agromek drysser stjerner over produktnyheder