Fire nye Valtra-traktorer

Valtra introducerer ny F-traktorserie, der er en smalsporstraktor, målrettet hovedsageligt til entreprenør- og anlægsbranchen.

I Danmark henvender den nye Valtra F-traktorserie sig hovedsageligt til entreprenør- og anlægsbranchen. F-serien består af fire modeller, der spænder fra 75 til 105 hestekræfter.

Basismodellen er cirka 1,5 meter bred og den smalle model kun 1,3 meter bred. Standardudstyr inkluderer en kabine med både aircondition og varme. Den bredere model er også tilgængelig uden kabine, men med styrtbøjle og soltag. Højden er så kun 1,4 meter, når styrtbøjlen er klappet ned.

Traktorer i F-serien har kompakte dimensioner, men alligevel er betjeningsgreb for hydraulik og PTO placeret let tilgængelige. Udover specialproduktion af højværdiafgrøder er F-serien også velegnet til kommunale- og entreprenør opgaver.

Mange valgmuligheder

F-serien leveres med enten 24+24R- eller 24+12R-transmission og enten mekanisk eller hydraulisk vendegear, samt Powershift. Den kan leveres med en bred vifte af hydrauliske valgmuligheder, med oliemængder fra 68 til knap 100 l/min. afhængigt af modellen.

PTO-en har to hastighedsindstillinger, 540 + 540E eller 540 + 1000, samt kørselsafhængig PTO. Den 4-cylindrede commonrail motorer overholder Tier 3B-emissionskrav, for smalsporstraktorer.

Den nye F-serie vil blive frigivet til salg på udvalgte markeder (Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Polen, Storbritannien, Østrig og Tyskland) først på året i 2020.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Læs også