Fornemt hattrick til Dianalund Motor

I løbet af 2019 solgte Dianalund Motor 22 gange en MultiOne, og det indbragte et hattrick som landets mest sælgende forhandler.

MASKINER For tredje år i træk løb Christian Andersen og Dianalund Motor med titlen som årets mest sælgende forhandler af de italienske minilæssere fra MultiOne.

Hele 22 gange kunne Christian Andersen og hans kollegaer aflevere en MultiOne, og endnu flere gange var der bud efter et af de utallige redskaber, der kan fås til de fleksible maskiner.

Christian Andersen har solgt MultiOne i seks år, og igennem den periode har der været en stor udvikling i hvem, der køber MultiOne-maskinerne og hvilke modeller, der sælges.

Trenden går mere og mere i retning af, at de smidige maskiner anvendes som multifunktionelle redskabsbærere, der også kan læsse. De er blevet større i gennemsnit, og blandt de 22 solgte maskiner var der for første gang også en enkelt med el-drift.

Forskellige kundegrupper

Men generelt har den sjællandske MultiOne-forhandler vanskeligt ved at pege på én typisk kundegruppe. Blandt de 22 er nemlig både et forsyningsselskab, hestefolk, kirkegårde, landmænd, håndværkere, plejefirmaer inden for den grønne sektor og mange flere.

- Vi ser flere og flere håndværkere blandt vores kunder, og også grønne entreprenører tager i stigende grad MultiOne til sig. Det er lette maskiner, der kan køre alle steder, og deres olieflow er så stort, at de kan forsyne mange redskaber – og så kan de løfte forholdsvist højt, hvilket naturligvis også er et stort plus, påpeger Christian Andersen og tilføjer:

- Jeg tænker da somme tider på, om salget kan blive ved med at holde sig oppe på plus 20 om året. Men det tror jeg, for maskinerne har så mange anvendelsesmuligheder, at markedet ikke sådan lige bliver mættet.

jhal

Læs også