Holmsland Maskinforretning indgår samarbejde med Pöttinger

Efter at hollandske Lely er ophørt med at producere græsmaskiner, ændres den fremtidige forhandling hos Holmsland Maskinforretning A/S.

Den Midt- og Vestjyske Maskinforretning med afdeling i Kloster og Kjellerup har igennem mere end 20 år haft forhandlingen af Lely.

Nu da Lely ikke længere producerer græsmaskiner ændres forhandlingen til Pöttinger. Ingen Lely kunder efterlades.

Det store antal Lely maskiner der er solgt fra Holmsland Maskinforretning A/S vil stadig blive serviceret. Således vil der stadig i fremtiden blive lagerført slid- og reservedele til Lely maskinerne.

- Det er med vemod at afslutte med Lely, men vi kan forsikre alle vores Lely kunder fuld opbakning til deres maskiner i fremtiden fortæller Arne Nielsen indehaver af Holmsland Maskinforretning A/S.

- Med Pöttinger starter vi et nyt spændende kapitel, hvor vi får udvidet vores produktsortiment på både græs- og jordbehandlings-maskiner, uddyber Arne Nielsen.

Styrkelse af Pöttinger i Danmark
Det fremtidige samarbejde med Holmsland Maskinforretning vækker glæde hos Pöttinger.


- Holmsland Maskinforretning er kendt for stor passion og engagement for de produkter de forhandler, udtaler Lars Andreasen, der er salgschef hos Pöttinger i Danmark.

- Med dette samarbejde ser vi frem til i fællesskab at løfte salget af Pöttinger maskiner i området, siger Lars Andreasen.

Læs også