Case IH præsenterer nyt forhandlersetup på Sjælland

Danmarks mest sælgende mærke i 2019 for landbrugstraktorer over 50 hk, Case IH, er klar til at løfte sløret for fremtidens forhandlersetup på Sjælland.

MASKINER Der er i de seneste år kommet nye strukturer og nye spillere i den danske maskinhandlerbranche, hvor bilimportører og andelsselskaber både fra Danmark og senest fra Tyskland har gjort deres indtog. I dette marked går Case IH i en anderledes retning, hvor fokus er på at skabe nærhed til kunden.

Et nyt forhandlersetup på Sjælland er fokuseret på et stærkt samarbejde mellem Frøslev Maskinforretning og S.D. Kjærsgaard (SDK).

De to forretninger, som indgår i det nye samarbejde, vil forsat være selvstændige forretninger, men vil få flere fordele af et tæt samarbejde – blandt andet større servicekapacitet, mulighed for mere specialiserede montører, koordinering af reservedels disponering, større udvalg af demo- og lager-maskiner samt fælles markedsføring.

Bedre forhandleropbakning

For kunden betyder det endnu bedre forhandleropbakning med større adgang til Case IH-maskiner, reservedele og servicesupport af højeste kvalitet på deres maskiner. Frøslev Maskinforretning skal forsat varetage deres område og kundebase på Østsjælland, mens SDK vil varetage salg og service på Midtsjælland.

SDK, som udover at være Danmarks største Case IH-forhandler også er importør af Case Construction, er allerede repræsenteret på Sjælland med en afdeling i Karlslunde, hvor der i foråret 2020 åbnes nyt showroom, og hvorfra der sælges Case Construction og SDK’s øvrige entreprenør maskinprogram. Denne afdeling vil fremadrettet også bliver servicepunkt for Case IH landbrugsmaskiner, og samtidig kigges der på en mere central placering på Sjælland.

Direktør Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard A/S udtaler:

- Jeg synes, det er stærkt, at vi to Case IH-forhandlere kan løse den konsolideringsopgave, der påkræves for at være fremtidssikret i maskinbranchen, og samtidig bevarer forretningerne deres selvstændighed, og de unikke kompetencer hver forretning rummer. Som en del af det nye samarbejde bliver Frøslev Maskinforretning på Østsjælland også forhandlere af Case Construction Compact Line.

De øvrige Case IH-forhandlere på Sjælland vil forsat varetage salg og service i deres respektive områder.

Vigtigt med kontinuitet

Case IH står traditionelt stærkt på Sjælland med en stor kundebase for traktorer og Axial-Flow mejetærskere. Og især de sjællandske frøavlere har oplevet Axial-Flow maskinernes evner til at sikre høj kvalitet i form af høj renhed og minimalt beskadiget frø og kerner.

- Dette er kunder, som forventer den højeste service fra deres lokale forhandler, og derfor er det meget positivt, at vi kan sikre en vis kontinuitet i vores forhandlersetup, fortæller Martin Geert-Jørgensen.

Frøslev Maskinforretning er grundlagt tilbage i 1885 og har haft samme adresse siden 1900. S.D. Kjærsgaard A/S er grundlagt i Frejlev ved Aalborg i 1930 og går dermed ind i sit 90. jubilæumsår.

Hos Frøslev Maskinforretning byder man også det nye samarbejde velkommen.

- Vi passer jo os selv her i Frøslev, men det at indgå i en alliance med hensyn til indkøb giver god mening for os, ligesom vi kan lave nogle fælles tiltag på markedsføringssiden, lyder det fra Frøslev Maskinforretning, som drives af brødrene Allan og Anders Andersen.

hka

Læs også