Magnum ved motorvejen på Vestfyn

Flemløse Maskinforretning præsterede den nye opdaterede Case IH Magnum og en række redskaber ved et tilløbsstykke på et markareal langs motorvejen på Vestfyn.

På et areal tæt ved Den Fynske Motorvej kunne Agritechnia-nyheden, Case IH Magnum AFS Connect, forleden tages i øjesyn. Det skete ved en markdemonstration, som den fynske Case IH-forhandler Flemløse Maskinforretning havde taget initiativ til i samarbejde med MI, Hardi og Gehl.

Magnum-serien har motorkraft fra 310 til 400 hk, eksklusive boost. Det bevirker, at den aktuelle 340-model på den fynske demonstration, øger ydelsen fra 340 til 405 hk.

Magnum-traktorerne har fået nyt design af motorhjelmen, og en ny, luksus førerkabine, som har elektrostyret affjedring. Nyt er også, som det blev vist de mange fremmødte landmænd, en ny teknik, der minimerer venderadius med 20 procent.

Men ikke mindst på den digitale front kunne han præstere nyskabelser. AFS Connect er et flådestyringsprogram, hvor traktoren altid er online. Det vil sige, at ejeren kan give lov til for Case IH-teknikere i det såkaldte Control Tower i Italien at følge traktoren. Ved uregelmæssigheder gives besked til forhandleren, som så kontakter traktorens indehaver for et eventuelt tjek.

- Ligesom teknikerne kan følge traktoren, så kan ejeren eller driftslederen også koble sig ind på AFS Connect-systemet, og derved følge traktorens drift ved at få et spejlbillede af skærmen i førerkabinen, forklarede produktspecialist Heine Slyk ved markdemonstrationen.

Læs også