Ny struktur hos Dansk Maskincenter

I forbindelse med AGCO Danmarks strategi om en ny forhandlerstruktur og en klar opdeling af de forskellige brands er turen nu kommet til Nordvestjylland, Midtjylland og Sønderjylland, hvor Dansk Maskincenter fremover vil fokusere på Massey Ferguson.

- AGCO Danmarks strategi om at Massey Ferguson og Fendt skal være repræsenteret i hver sin forretning er nu nået til os. Fremover vil vores 4 forretninger i Rimmerhus, Jelling, Odder og Toftlund fokusere på salg og service af Massey Ferguson. Det er dog vigtigt for mig at pointere, at ingen af vores loyale Fendt kunder vil blive glemt. Således vil vores forretninger i Rimmerhus, Jelling og Odder være tilknyttet som faste Fendt servicepartnere, udtaler Henning Lund Andersen fra Dansk Maskincenter.

- Med over 50 års erfaring som Massey Ferguson forhandler er jeg sikker på, at vi står godt rustet til at klare de mange nye udfordringer, som en landbrugs-branche i kraftig forandring kræver. Ikke mindst fordi vi tager afsæt i en situation, hvor vi har mange kompetente medarbejdere og opererer i et område, hvor Massey Ferguson står solidt placeret.

Fra Limfjorden til grænsen
Dansk Maskincenter vil fremover dække Massey Ferguson salget i et område der strækker sig fra den vestlige del af Limfjorden, ned til grænsen i syd.

- Det er naturligvis et stort område, men jeg er sikker på at vi med den nye struktur vil være i stand til at klare opgaven – både hvad angår salg og service af Massey Ferguson og den fortsatte service af Fendt, fortæller Henning Lund Andersen.

Vi glæder os til at komme i gang – og jeg er sikker på, at vore kunder også får glæde af den nye struktur, slutter han.

Læs også