bannerPos

PH Maskinsalg & Service A/S er ny Gehl forhandler

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
22-06-2020 13:59
Stenderup A/S har indgået samarbejde med PH Maskinsalg & Service omkring salg og service af Gehl minilæssere.

PH Maskinsalg & Service A/S er ejet af brødrene David og Christian Witt og er beliggende i Fredensborg, og med salg af Hyundai og Eurocomach minigravere og gravemaskiner blandt meget andet

 Administrerende direktør David Witt er glad for det nye samarbejde med Stenderup.

- Vores målgruppe er i dag anlægsgartnere, entreprenører og industrien. Vi føler at Gehl minilæssere er en naturlig udvidelse af vores sortiment, som i dag primært består af Hyundai og Eurocomach, siger han.

Glæden over samarbejdet deles også hos Stenderup, fortæller administrerende direktør Troels Stausholm Jensen.

- Vi er utroligt glade for at byde PH Maskinsalg & Service velkommen i Gehl-familien. Vi er sikre på at deres store produkt- og markedskendskab vil medføre succes i salg af Gehl minilæssere. 

Salgschef Henrik Lund fra Stenderup A/S supplerer: 

- Særligt Gehl AL340, AL440 og AL540 passer perfekt til anlægsbranchen, da maskinen kan transporteres på en maskintrailer og kan løfte en palle sten, samtidig med at maskinen også har en god løftehøjde.

Salget er allerede kommet i gang. Således er bestsellermodellerne Gehl AL440, AL540 og AL750 allerede blevet solgt til slutkunder i det nordsjællandske. 
 

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next