bannerPos

Røstofte Maskiner etablerer ét stort reservedelslager

Lagerekspedient Anders Jørgensen (til venstre) og maskinhandler Dann Nielsen fra Røstofte Maskiner, som har valgt at etablere ét stort reservedelslager.

Jesper Hallgren

Journalist
05-03-2019 18:00
Et centraliseret reservedelslager hos Røstofte Maskiner skal sikre effektivitet og større servicegrad til gavn for kunderne.

Hos Røstofte Maskiner A/S har man truffet en beslutning om at samle sine to lagre fra Mern og Sakskøbing i et stort centraliseret reservedelslager i Røstofte Maskiner i Mern-afdelingen.

- I en tid, hvor kunderne er blevet hastigt færre i antal og større i areal, er den eneste måde, hvorpå man kan sikre et stort og kurant reservedelslager, at samle det færre steder med nogle gode logistikløsninger, så kunderne kan få deres varer frem, lyder det fra maskinhandler Dann Nielsen.

- Det giver os mulighed for at holde en struktur på ét lager, så vi hurtigt kan imødekomme vores kunders behov, når de opstår, forklarer lagerchef Claus Jensen.

I højsæsonen vil Røstofte Maskiner øge bemandingen, og Claus Jensen, som hidtil har stået for begge lagre i henholdsvis Mern og Sakskøbing, oplyser, at kunderne hurtigere vil få den vare, de har brug for.

- Vi har nu mulighed for at sende varen med Brink Transport, så kunden modtager den enten om natten eller som almindelig pakke dagen efter.

Stadig to værksteder

I Sakskøbing-afdelingen vil der også blive mulighed for levering af reservedele midt på dagen, enten til værkstedet eller til kundeafhentning.

Selvom Røstofte Maskiners to lagre flytter sammen, vil der forsat være værksted i både Sakskøbing og Mern.

- Selvom lageret bliver centraliseret, fortsætter vores værksted i Sakskøbing, hvor vi stadig vil servicere alle vores kunder som hidtil og måske endda bedre, fordi hele processen med at lokalisere en reservedel vil være nemmere og hurtigere, påpeger værkfører Henrik Bo Hansen.

- Begge værksteder har, tilføjer han, tit stået i situationer, hvor reservedelen lå på lager i den anden afdeling, og så skulle vi finde ud af fragt og levering. Fremover ved vi, hvor vi skal have reservedelen fra.

- Vi kommer til at spare en del håndtering, fordi både kunden og montøren kan få leveret delene hjemme hos sig selv. Det betyder, at montøren kan køre direkte ud til kunden næste morgen og komme i gang fra start. Det bliver både billigere og mere effektivt for os og for kunden, understreger Henrik Bo Hansen.

BL vil debattere natur med økologerne

Bæredygtigt Landbrug arrangerer debat med deltagelse af Økologisk Landsforening i dag på Naturmøde i Hirtshals.

Kalvenotering til debat

På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Landbrugets lavbundsjorder udfordrer klimaet

Jeg er rigtig glad for at se, at erhvervet har besluttet sig for at være en del af løsningen og ikke fremstå som klimaproblemet, skriver Poul Erik Jørgensen.

Stemningen er vendt fuldstændigt

Afregningsprisen er ved at komme på rette kurs, årsregnskabet for et barskt år er landet, og optimismen kan spores. Ifølge chefkonsulent i driftsøkonomi hos Centrovice, Søren Bækholm, er det nu oplagt at få lagt en strategi for den fremadrettede produktion.

DLG opkøber grovvareselskab i Sønderjylland

DLG har opkøbt Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder. Ejer af Hindrichsen ønsker at gå på pension.

Roedag på Sofiehøj ved Maribo i juni

Forskellige skadevoldere er i søgelyset, når roedagen holdes for alle interesserede.
Side 1 af 1548 (30941 artikler)Prev1234567154615471548Next