bannerPos

Røstofte Maskiner etablerer ét stort reservedelslager

Lagerekspedient Anders Jørgensen (til venstre) og maskinhandler Dann Nielsen fra Røstofte Maskiner, som har valgt at etablere ét stort reservedelslager.

Jesper Hallgren

Journalist
05-03-2019 18:00
Et centraliseret reservedelslager hos Røstofte Maskiner skal sikre effektivitet og større servicegrad til gavn for kunderne.

Hos Røstofte Maskiner A/S har man truffet en beslutning om at samle sine to lagre fra Mern og Sakskøbing i et stort centraliseret reservedelslager i Røstofte Maskiner i Mern-afdelingen.

- I en tid, hvor kunderne er blevet hastigt færre i antal og større i areal, er den eneste måde, hvorpå man kan sikre et stort og kurant reservedelslager, at samle det færre steder med nogle gode logistikløsninger, så kunderne kan få deres varer frem, lyder det fra maskinhandler Dann Nielsen.

- Det giver os mulighed for at holde en struktur på ét lager, så vi hurtigt kan imødekomme vores kunders behov, når de opstår, forklarer lagerchef Claus Jensen.

I højsæsonen vil Røstofte Maskiner øge bemandingen, og Claus Jensen, som hidtil har stået for begge lagre i henholdsvis Mern og Sakskøbing, oplyser, at kunderne hurtigere vil få den vare, de har brug for.

- Vi har nu mulighed for at sende varen med Brink Transport, så kunden modtager den enten om natten eller som almindelig pakke dagen efter.

Stadig to værksteder

I Sakskøbing-afdelingen vil der også blive mulighed for levering af reservedele midt på dagen, enten til værkstedet eller til kundeafhentning.

Selvom Røstofte Maskiners to lagre flytter sammen, vil der forsat være værksted i både Sakskøbing og Mern.

- Selvom lageret bliver centraliseret, fortsætter vores værksted i Sakskøbing, hvor vi stadig vil servicere alle vores kunder som hidtil og måske endda bedre, fordi hele processen med at lokalisere en reservedel vil være nemmere og hurtigere, påpeger værkfører Henrik Bo Hansen.

- Begge værksteder har, tilføjer han, tit stået i situationer, hvor reservedelen lå på lager i den anden afdeling, og så skulle vi finde ud af fragt og levering. Fremover ved vi, hvor vi skal have reservedelen fra.

- Vi kommer til at spare en del håndtering, fordi både kunden og montøren kan få leveret delene hjemme hos sig selv. Det betyder, at montøren kan køre direkte ud til kunden næste morgen og komme i gang fra start. Det bliver både billigere og mere effektivt for os og for kunden, understreger Henrik Bo Hansen.

Marked: Tyske svinepriser står overfor markante stigninger

Der er stor efterspørgsel på smågrise i Tyskland, og derfor er der udsigt til markante prisstigninger, skriver Danske Svineproducenter.

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.-6. juli

Horsch sætter omsætningsrekord

I 2018 opnåede Horsch den største omsætning i firmaets historie.

Prognose: Smågrisepriser bliver bedre end forventet

Den sæsonmæssige nedtur i tredje og fjerde kvartal bør blive moderat, lyder vurderingen i en ny prognose for smågrisepriserne.

LDM-advokat om Arla-aftale: Vent med at skrive under

Arlas nye aftale, som venter på underskrift fra andelshaverne, giver mindre indflydelse, mere ulighed og farvel til vedtægterne, mener Lauge Fastrup.

Afregningspris, afregningspris, afregningspris

Afregningsprisen har ikke givet overskud til ordentlig honorering og normalt vedligehold for den gennemsnitlige mælkeproducent, mener LDM-formand.
Side 1 af 1495 (29881 artikler)Prev1234567149314941495Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer