bannerPos

Semler Agro klar med ny struktur

- Vi må erkende, at planen for værkstederne ikke forløb så hurtigt som ønsket. Med den helt rigtige geografiske lokation for Himmerland, der nu er på plads, glæder jeg mig nu over, at vi nu endelig har vores samlede plan på plads, siger Morten Buus, der er adm. direktør i Semler Agro..

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
12-03-2020 12:19
Semler Agros plan for etablering og ændring af værksteder til akutværksteder er blevet ændret i forbindelse med overtagelsen af John Deere for hele Danmark.

Semler Agro har gennem de seneste år implementeret en ny strategi for fremtidens maskinforretning, der matcher de ændrede krav fra landbruget. En del af strategien er at styrke forretningen med stærkere reservedelscentre og leverancer, som dækker hele landet, sætte hjul under serviceydelserne med langt flere servicespecialister på vejene, samt en ny struktur for værksteder.

- Den endelige struktur for værkstederne har været højprioritet at få på plads, forklarer Morten Buus, der er adm. direktør i Semler Agro.

I 2018 blev det meldt ud, at Semler Agro ville flytte afdelingerne i både Bredebro, Viborg og Mejlby til nye lokationer. Men i kraft af at Semler Agro nu er blevet landsdækkende forhandler, har behovet for de tre værksteder ændret sig. Det betyder, at lokationerne bevares i Bredebro og Viborg, mens afdelingen i Mejlby flyttes cirka fire km til en mere moderne og effektiv lokation ved motorvejskrydset i Himmerland.

- Vi må erkende, at planen for værkstederne ikke forløb så hurtigt som ønsket. Med den helt rigtige geografiske lokation for Himmerland, der nu er på plads, glæder jeg mig nu over, at vi nu endelig har vores samlede plan på plads. Vi etablerer og fastholder de mindre, men effektive værksteder for at imødekomme forandringerne i branchen, hvor hastighed, effektiv drift og den bedst tænkelige oppetid er afgørende for de nødvendige marginaler hos landmændene, siger Morten Buus og fortsætter:

- Med værksteder sikrer vi lokal service i de tilfælde, hvor en maskine ikke kan repareres direkte for enden af marken ved hjælp af en kørende servicemontør. Sammen med vores reservedelslagre, hvor vi hele tiden udvider antallet af reservedele for at kunne sikre en pålidelig forsyningssikkerhed, har vi nu efter min overbevisning skabt de bedste forudsætninger for at sikre vores kunder den bedste oppetid, påpeger direktøren.

Fokus på drift

Med den nye struktur for værkstederne sætter Semler Agro derved også et foreløbigt punktum for den strategi, der blev iværksat for godt fire år siden. I perioden er Semler Agro blandt andet blevet national John Deere-forhandler af landbrugsaktiviteter, har åbnet afdeling på Lolland-Falster, overtaget 51 procent af Herborg Maskinforretning A/S, åbnet Danmarks største center for brugt landbrugsudstyr, og har med mere end 80 rullende værksteder sikret en bedre og mere effektiv service og support.

Den kommende tid er der derfor ifølge Morten Buus fuldt fokus på bl.a. at bringe organisationen og kunderne tættere sammen gennem digitalisering, bedre processer og tættere samarbejde mellem de 14 afdelinger fordelt over hele landet.

- Vi har brugt de sidste år på at skabe et stærkere fundament for den moderne maskinforretning, vi gerne vil være, og som vi tror på kan give landbruget den bedste samarbejdspartner. Nu retter vi fuldt fokus på vores organisation, på driften og på at blive endnu bedre til at servicere vores kunder, forklarer Morten Buus.

- Og med digitalisering mener vi noget så simpelt som at give både kunder og medarbejdere værktøjer, der forbedrer både service og tilgængelighed, som lever op til vores mission om at gøre vores kunder effektive og konkurrencedygtige med de rigtige løsninger, slutter han.

I slutningen af 2019 ansatte Semler Agro Morten Krusborg som ny driftsdirektør med blandt andet ansvaret for organisationen, drift og digitalisering. Han kom fra en stilling som administrerende direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.

Markant flere handler med ejendomme i år

Agri Nord oplever et markant øget salg af landbrugsejendomme. Det er alle typer af ejendomme, fortæller teamleder.

Handlen med landbrugsejendomme på vej op

Den landsdækkende formidler af ejendomme, Landbrugsmæglerne, oplever, at markedet er ved at komme sig efter at have været mærket af coronakrisen i marts, april og noget af maj måned.

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.
Side 1 af 1888 (37758 artikler)Prev1234567188618871888Next