Sender eftertragtet rotorklipper på lyndemo

Der er stor interesse for den nye Major Cyclone-rotorklipper. Det får nu Brørup Traktor- & Maskincenter til at sende klipperen ud på en lyndemonstration.

Brørup Traktor- & Maskincenter oplever lige nu utrolig stor interesse for en ny Major Cyclone rotorklipper med 7,2 meters effektiv arbejdsbredde. De mindre modeller er kendt for at være en effektiv »afpudser« på frøgræsmarker, kraftig stub, majsstubbe, brakmarker og til naturområder med kraftig opvækst. Ifølge den danske importør er de egenskaber bibeholdt i den nye model.

Massiv interesse 

Med den nye 7,2 meter model er interessen fra frøgræsdyrkere nærmest eksploderet, fortæller produktekspert Hans Mikael Jensen fra maskinforretningen.

- Jeg tror, interessen primært skyldes kapaciteten med den store arbejdsbredde og de 10 rotorer med i alt 40 knive, der både »afpudser«  ensartet og fordeler det mulchede plantemateriale i hele arbejdsbredden. Men det spiller også ind, at Majors rotorklippere arbejder helt uden kileremme og derfor har meget små driftsomkostninger, siger han.

Lyndemo

For at alle får lejlighed til at se den nye model i arbejde, kører maskinforretningen nu med kort varsel nogle »åbne markdemonstrationer« fra 31. august, 1. og 2. september. Det bliver således muligt at se Major Cyclone 7.2 på frøgræsmarker ved Randers NØ den 31. august, ved Nordborg på Als den 1. september og ved Kirke Hyllinge nær Roskilde den 2. september.

Hvilke marker, der helt præcist køres på de enkelte dage, afhænger af føret, og af hvor langt værterne er nået med deres afpudsning. Interesserede opfordres derfor til at ringe til Hans Mikael Jensen dagen før på 31752024 og få en nøjagtig adresse.

hka
 

Læs også