To nye rundballepressere i McHale’s V6-serie

Som noget nyt kan to nye rundballepressere fra McHale leveres med et enkelt bælte i fuld bredde. Det reducerer afgrødespildet i eksempelvis lucerne, hvor de små blade, der ellers nemt spildes på marken, har et højt indhold af protein.

Går du efter det allernyeste indenfor rundballepressere med variabelt ballekammer til at få bjærget dit foder, så er to spritnye modeller fra McHale, V6740 og V6750, klar til at rykke i marken.

Model V6740 har ingen snitter, mens V6750’ren er udstyret med snitter.

De to nye rundballepressere i McHale’s V6-serie er resultatet af et løbende udviklingsarbejde hos maskinproducenten.

Dette udviklingsarbejde har stået på, siden McHale introducerede V6-serien af rundballepressere med variabelt ballekammer for mere end 10 år siden, oplyser importøren, Helms TMT-Centret A/S. 

 

Høj driftssikkerhed

Karakteristisk for de nye McHale V6 rundballepressere er, at de er bygget op med kraftige komponenter. Det sikrer maskinerne høj driftssikkerhed og en lang levetid.

Alt i alt har de nye rundballepressere den robusthed, der skal til, for at håndtere selv de besværligste afgrøder under de mest krævende forhold.

Siden de første McHale V6 rundballepressere med variabelt ballekammer blev præsenteret på Agritechnica i 2009, er maskinerne blev kendt over hele verden for at fremstille velformede, højt komprimerede rundballer.

Med introduktionen af de to nye modeller, V6740 og V6750, har presning af rundballer fået yderligere et løft med højere komprimering af ballerne, forbedret afgrødeindtag, mindre spild og nemmere vedligeholdelse.

 

Indføring med højere kapacitet

De nye V6 rundballepressere er udstyret med en ny pick-up med fem rækker indføringstænder.

Den nye pick-up rummer en række nyheder. For eksempel har McHale øget størrelsen på sidesneglene, som fører afgrøden ind i rotoren.

Desuden har rotoren har fået en større diameter for at øge kapaciteten.

Endelig er den vinkel, som indføringens bund er placeret i, blevet ændret for at maksimere afgrødeflowet ind i ballekammeret.

 

Adaptive Intake

En anden nyhed ved de nye McHale V6 rundballepressere er den nye ”Adaptive Intake” funktion. Den er specielt designet til automatisk løbende at tilpasse indføringsarealet til de løbende ændringer i materialeflowet. Designet på indføringens bund indebærer blandt andet mindre risiko for blokeringer med deraf følgende driftsstop og en bedre indføring i det hele taget.

 

Snitlængde på 65 millimeter

McHale V6750 er som standard udstyret med en snitter med 15 knive. Når alle 15 knive er koblet til, er den teoretiske snitlængde cirka 65 millimeter. Knivene kan kobles til og fra fra traktorens førerkabine.

Læs også