25 år i DLG-koncernen

Sekretariatschef Anette Ilsøe har 25-års jubilæum i DLG-koncernen den 1. august.

Anette Ilsøe kom til DLG som informationsmedarbejder i 1994 efter at have arbejdet i Landbrugsraadet i forbindelse med studietiden.

Hun har varetaget adskillige betroede poster i DLG-koncernen, blandt andet som personale-, marketing- og kommunikationschef, CEO i koncernens daværende datterselskab Kongskilde og underdirektør ved dannelsen af en detailforretning for Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm - DLG Øst.

Siden 2017 har Anette Ilsøe været sekretariatschef for DLG-koncernens ledelsessekretariat. Her betjener hun selskabets direktion, bestyrelse og repræsentantskab samt står i spidsen for en række strategiske projekter.

- Anette er dedikeret, har et stort DLG-hjerte og er med sin egen baggrund i landbruget tæt knyttet til DLG's ejere. Med sin analytiske sans, enorme arbejdskapacitet og evne til at håndtere komplekse udfordringer har hun været en central del af DLG-koncernens strategiske transformationer – ikke mindst ved opkøbet af KFK i 2002 og koncernens frasalgsprocesser i de senere år, lyder det i en pressemeddelelse fra DLG.

Privat ejer Anette Ilsøe et landbrug udenfor Roskilde. Jubilæet markeres privat.

 

Læs også