40 år i Agri Nord

Den 15/2 kan økonomiassistent Hanne E. Hansen fejre sit 40 års jubilæum i Agri Nord. Hun sidder til dagligt på kontoret i Aalborg, hvor hun laver bogføring, momsopgørelser, årsrapporter og skatteregnskaber.

Hanne E. Hansen er udlært i 1975 hos en revisor i Aalborg. Derefter flyttede hun sammen med sin mand til Holstebro, hvor hun fik arbejde hos landboforeningen Ringkøbing Amts Regnskabskreds.

I 1979 flyttede de tilbage til Støvring, og i 1980 blev Hanne E. Hansen ansat i Aalborg Amts Landboforening, som dengang havde til huse på kvægtorvet i Aalborg midtby.

Efter et par år flyttede landboforeningen i de nuværende lokaler på Hobrovej i Skalborg, og Hanne E. Hansen har været med gennem flere fusioner til dét, der i dag er Agri Nord.

Hun har stadig kunder, som hun har haft, lige siden hun startede, og i et tilfælde har hun haft både bedstefar, far og søn som kunde – altså tre generationer.

- Relationen til kunderne og gode kollegaer er en af de ting, der er godt ved at gå på arbejde, fortæller Hanne E. Hansen.

aldo

Læs også