Årets særlige indsats uddeles for tredje gang

Seges Svineproduktion opfordrer til at indstille kandidater, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion.

I 2020 var det Anne-Lene Papp (til højre), som løb med prisen »Årets særlige indsats« – efter at have ydet en ekstraordinær indsats i arbejdet med at redde pattegriseliv.

- Der findes utroligt mange dygtige griseproducenter og driftsledere, som hver dag gør en særlig indsats for dansk griseproduktion. Og det vil vi gerne hædre.

Sådan lyder det fra Seges Svineproduktion, der på Svineproduktion.dk derfor opfordrer til at nominere kandidater til prisen »Årets særlige indsats«, der blev indstiftet i 2019.

Hvad enten man er landmand, konsulent, dyrlæge, familie eller på anden måde har en relation til en dygtig producent eller driftsleder, kan man indstille til prisen. Man kan endda også indstille sig selv.

Indstillingen skal ske inden for følgende kategorier: Fokus på dyrevelfærd, fokus på klima/bæredygtighed, den gode arbejdsplads, omdømme/image eller andet.

Kort beskrivelse

For at kunne indstille skal der skrives en kort beskrivelse på max. 500 tegn, der beskriver den særlige indsats, og i bedømmelsen vil der blive lagt vægt på god ledelse, den gode rollemodel og en sund økonomi.

Det er dog en forudsætning, at kandidaten er indforstået med nomineringen og har lyst til at optræde offentligt, hvis prisen vindes. Vinderen modtager, udover æren, 10.000 kroner.

Deadline for nominering er onsdag den 1. september og vinderen offentliggøres i forbindelse med årsmødet tirsdag den 26. oktober i Herning.

Læs også