Ny journalist på FRDK

Foreningen for Reduceret Jordbearbejdning, FRDK, har fra 1. december ansat journalist Anne Kjærsgaard Krogh som skrivende journalist og tovholder for sekretariatet i Agro Food Park i Skejby.

FRDKs sekretariat vil fremover bestå af projektchef Hans Henrik Pedersen, kommunikationskonsulent Hanne Schønning og Anne Kjærsgaard Krogh.

Hun kommer med 14 års erfaring både som skrivende journalist og redaktør plus senest fire års erfaring som kommunikationschef i Agri Nord.

- Vi får en ny medarbejder på fuld tid, som kan sit håndværk og brænder for at være med i vores arbejde, siger Henrik Terp, formand for FRDK.

Med nyansættelsen ophører Niels Damsgaard Hansen efter godt 12 år med at være journalist og lobbyist på freelancebasis for FRDK.

- Niels har nået en alder, hvor han mener, han vil være mindre aktiv, og det må vi selvfølgelig acceptere. Men han er en ildsjæl, der i høj grad har æren for den betydende position såvel FRDK som pløjefri dyrkning har i som udenfor landbruget, fastslår Henrik Terp.

Læs også