Ny fabrikschef ved Danish Crown Beef i Aalborg

Fra 1. marts tager Frank Andreasen over som fabrikschef på slagteriet i Aalborg.

Frank Andreasen har været driftsleder i Holsted siden 2014, hvor slagteriet åbnede. Før det var han fabrikschef på Danish Crowns nu hedengangne kreaturslagteri i Holstebro i perioden 2008 til 2014 og før det driftsleder på svineslagteriet i Herning i fem år. Han har gennem 29 år slået sine folder på skiftende lokationer i Danish Crown.

Frank Andreasen skal med sin mangeårige erfaring bidrage til at understøtte og udvikle produktionen og organisationen i Aalborg.

- Vi taler i Danish Crown Beef tit om, at kreaturslagtning kan være en svær proces med mange elementer, og her spiller Aalborg en vigtig rolle. Du kan se Holsted som flagskibet, hvor vi kører de store serier og produktioner, mens vi i Aalborg har en anden fleksibilitet. Her kan vi blandt andet – udover den gængse produktion – håndtere mange af de mindre, specialiserede ordrer til kunderne, som i stigende grad efterspørges. Jeg glæder mig til at få ansvaret for min egen afdeling og på den måde kunne være med til at udvikle fabrikken og udbeningen, lyder det fra Frank Andreasen.

Læs også