Vilofoss-gruppen får ny adm. direktør

Efter 22 år i spidsen for DLG-koncernens vitamin- og mineralforretning har Jacob Holm besluttet at stoppe som CEO for Vilofoss-gruppen. Den 1. marts overlader han tøjlerne til 51-årige Boudewijn Morelissen.

Jacob Holm (62) startede sin karriere i DLG som HR-chef i 1990. Den stilling besad han frem til 1997, hvor han blev ansat i Vilofoss og i 2000 blev han adm. direktør samme sted. Siden er Vilofoss-gruppen vokset betydeligt og er nu til stede i mere end 60 lande. Jacob Holm er desuden medlem af koncernledelsen i DLG.
 
- Jacob har gennem sine mere end 30 år i DLG sat et stort og varigt aftryk på koncernen, hvor han har stået i spidsen for den meget flotte udvikling, der har været i vores vitamin- og mineralforretning. Det er i høj grad Jacobs fortjeneste, at Vilofoss i dag er en velkørende, international forretning, og jeg vil gerne takke ham for den store og betydningsfulde indsats, han har ydet. Derfor er jeg glad for, at Jacob har sagt ja til fortsat at varetage en række vigtige opgaver for Vilofoss og DLG, siger Kristian Hundebøll, Group CEO i DLG.
 
Jacob Holm tog beslutning om at træde tilbage sidste år, og han har selv været med til at finde sin efterfølger. Det er Boudewijn Morelissen (51), der fra den 1. marts er ny CEO for Vilofoss-gruppen, og han indtræder samtidig i DLG's koncernledelse som koncerndirektør for Premix og Nutrition.
 
- Boudewijn er en dygtig leder og har efter mange år i branchen fået et indgående kendskab til Vilofoss' forretning og organisation, så jeg er glad for, at han sagt ja til at tage over efter Jacob. Vi står ved begyndelsen af en ny strategiperiode, hvor Boudewijn skal være med til at sætte retningen for vores vitamin- og mineralforretning fremadrettet. Det ser jeg frem til at arbejde tæt sammen med ham om, siger Kristian Hundebøll.
 
Boudewijn Morelissen, der er hollænder, har en kandidatgrad i Business Administration fra Erasmus University i Rotterdam. Han er en erfaren leder med mange års erfaring fra vitamin- og mineralbranchen, hvor han blandt andet har været en del af topledelsen i Cargills europæiske premix-forretning.
 
- Der er ingen tvivl om, at det er nogle store sko, jeg skal udfylde. Jacob Holm er hovedarkitekten bag det Vilofoss, vi kender i dag, og derfor er jeg også spændt på den opgave, der venter. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med kollegerne i Vilofoss og ledelsen i DLG-koncernen om den fortsatte udvikling af Vilofoss, siger Boudewijn Morelissen.
 
Boudewijn Morelissen bor i Holland med sin hustru og tre sønner.
 

Læs også