Brian fejrer 25 år hos Kramp

Brian Holt har været på en karriererejse fra praktikplads hos en maskinforretning til lederstilling i en international virksomhed. Den 11. august 2022 kunne han fejre sit 25-års jubilæum hos virksomheden Kramp Danmark.

Efter Brian Holt i begyndelsen af 90’erne havde været i lære hos Holmsland Maskinforretning i et par år, fik han sit første job hos virksomheden Grene, der senere fusionerede med Kramp Danmark. Her startede han med at arbejde et par måneder på lageret, før han sidenhen blev salgsassistent.

Men Grene  bankede på hans dør, og efter nogle spændende år som ansvarlig for lager og butik i Holmsland Maskinforretning var tiden ved at være inde til, at der atter skulle ske noget nyt. I 1997 blev Brian ansat som Produktspecialist hos Grene. Herfra sprang han fra den ene rolle til den anden.

I 2013 fusionerer Grene med den internationale virksomhed Kramp og bliver dermed til Kramp Danmark. Brian fortsatte efterfølgende nogle år som Salgskoordinator i Kramp, og da virksomheden i 2015 igangsatte en strategiproces, der medførte organisationsændringer, kom han med i salgsledelsen og fik rollen som Assortment Manager.

I 2020 blev Brian færdig med sin tre-årige lange ledelsesuddannelse, og i februar samme år tiltrådte han sin nye stilling som International Sales Manager, hvor han blev leder for fire mellemledere og herunder 40 mand, og den 11. august i år kunne han fejre sit 25-års jubilæum i Kramp Danmark. 

Der afholdes reception den 30. september for kollegaer, samarbejdspartnere, venner og familie. 
 

Læs også