Lene Havtorn takker af

Ved årsskiftet sætter Lene Havtorn sidste punktum i sin 41-årige karriere som direktions- og formandssekretær i LMO-regi, oplyser LMO.

Gennem 41 år har direktionssekretær Lene Havtorn været de jyske landboformænd og rådgivningsdirektørers højre hånd.  Otte bestyrelsesformænd, seks direktører og lige så mange fusioner af både landboforeninger og rådgivningsvirksomheder.

Lene Havtorn startede som elev i økonomiafdelingen i Viborg Amts Landøkonomiske Forening i 1979. Her udfærdigede hun først og fremmest regnskaber med en række af økonomikonsulenterne, men i 1992 blev hun foreningssekretær, hvor hun arbejdede med Jens Mortensen, der bestred formandsposten i foreningen i 15 år.

- Der er ikke en finger at sætte på Lenes arbejde, som altid sad lige i skabet. I dansk politik siger man, at politikere kommer og går, men embedsværket består – den rolle har hun bestridt helt fænomenalt, siger Jens Mortensen.

Lene Havtorn beskrives af sine chefer som værende hårdfør og rap i replikken og omsorgsfuld. Hun har flere gange stiftet erfagrupper for kvinder i landbruget såvel som krisegrupper for nødlidende landmænd.

Lene Havtorn havde torsdag sin sidste arbejdsdag.

- Der er ikke en finger at sætte på Lenes arbejde, som altid sad lige i skabet. I dansk politik siger man, at politikere kommer og går, men embedsværket består – den rolle har hun bestridt helt fænomenalt, siger tidligere LMO-formand, Jens Mortensen.

Læs også