Ny direktør til Overgaard Gods

Kasper Henricksen tiltræder i stillingen som direktør på Overgaard Gods 1. april. Kasper Henricksen er uddannet agrarøkonom og har mange års erfaring med landbrugsdrift, både mark- og svinebrug. Han kommer fra en stilling som godsinspektør på Brattingsborg Gods på Samsø, hvor han ledelsesmæssigt har haft ansvaret for flere identiske forretningsområder, som han også skal varetage på Overgaard, oplyser den kommende arbejdsgiver.

- Overgaard Gods er for mig en rigtig spændende virksomhed, der med sine forskellige driftsgrene har en dyb forankring i landbruget, som jeg brænder så meget for. Jeg glæder mig vildt meget til at tiltræde som direktør og sammen med de dygtige ledere og ansatte at stå i spidsen for Overgaard Gods, siger den nye direktør.

- Vi er helt overbevist om, at vi får en meget velkvalificeret direktør med et bredt udsyn. Kasper Henricksen forstår både at drifte og optimere et moderne dansk landbrug og har tillige indsigt i og forståelse for det marked som Overgaards Agro-afdeling adresserer med landbrugskunden i fokus. Han har fokus på og idéer til forretningsområderne set i en global verden, hvor bæredygtighed er et omdrejningspunkt med hensyn til økonomi, ledelse, menneskelige ressourcer og kultur. Vi er også sikre på, at Kasper i tilgift har respekt og øje for den kulturarv og historie, han samtidigt også skal forvalte på Overgaard. Vi ser meget frem til at byde ham velkommen, siger Overgaards formand Lisbeth Lauridsen.

Læs også