bannerPos

Ny direktør til Overgaard Gods

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
12-02-2020 09:34

Kasper Henricksen tiltræder i stillingen som direktør på Overgaard Gods 1. april. Kasper Henricksen er uddannet agrarøkonom og har mange års erfaring med landbrugsdrift, både mark- og svinebrug. Han kommer fra en stilling som godsinspektør på Brattingsborg Gods på Samsø, hvor han ledelsesmæssigt har haft ansvaret for flere identiske forretningsområder, som han også skal varetage på Overgaard, oplyser den kommende arbejdsgiver.

- Overgaard Gods er for mig en rigtig spændende virksomhed, der med sine forskellige driftsgrene har en dyb forankring i landbruget, som jeg brænder så meget for. Jeg glæder mig vildt meget til at tiltræde som direktør og sammen med de dygtige ledere og ansatte at stå i spidsen for Overgaard Gods, siger den nye direktør.

- Vi er helt overbevist om, at vi får en meget velkvalificeret direktør med et bredt udsyn. Kasper Henricksen forstår både at drifte og optimere et moderne dansk landbrug og har tillige indsigt i og forståelse for det marked som Overgaards Agro-afdeling adresserer med landbrugskunden i fokus. Han har fokus på og idéer til forretningsområderne set i en global verden, hvor bæredygtighed er et omdrejningspunkt med hensyn til økonomi, ledelse, menneskelige ressourcer og kultur. Vi er også sikre på, at Kasper i tilgift har respekt og øje for den kulturarv og historie, han samtidigt også skal forvalte på Overgaard. Vi ser meget frem til at byde ham velkommen, siger Overgaards formand Lisbeth Lauridsen.

Nyt projekt skal gøre robotter klogere

Danske Agrointelli er med i et internationalt samarbejde, der skal gøre de robotter, der anvendes i blandt andet landbruget, langt klogere end de er i dag.

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.
Side 1 af 1806 (36118 artikler)Prev1234567180418051806Next