Nye medarbejdere i Landbo Limfjord

Rådgivningsvirksomheden Landbo Limfjord har i september ansat tre nye medarbejdere.

Alex Boll Furbo er pr. 1. september ansat som revisorassistentelev i Landbo Limfjords økonomiafdeling. Han begynder med at arbejde med bogføring og momsopgørelser og bevæger sig senere over i regnskabsopgørelser m.m.

Alex får også kendskab til Summax – en digital løsning, som gør kontorarbejdet nemt, fordi det samler kundens dokumenter ét sted og tager automatisk backup. Alex er bosiddende i Rødding.

Thorsten Dahl Pedersen er hentet ind som forstærkning til holdet i miljøafdelingen i Landbo Limfjord og skal primært arbejde med miljøansøgninger og andre miljøopgaver, men kunderne kommer også til at mærke de øvrige kompetencer, han bringer med sig ind i Landbo Limfjord.

Han har masser af erfaring med blandt andet projektarbejde hos Fjordvejs Maskinfabrik, naturpleje hos Borup Maskinstation, vildtpleje på Ålholm Gods samt grisepasning og kørsel med landbrugsmaskiner.

Hans formelle uddannelser tæller blandt andet produktionsteknolog, skov- og naturtekniker og vildtpleje og senest kunne han i juni sætte kronen på værket som jordbrugsteknolog med speciale i natur og miljø.

Han i det naturskønne område ved Brokholm Sø i Salling ikke langt fra Thise, hvor han er vokset op.

Gorm Villadsen er i september begyndt som ny økonomikonsulent i Landbo Limfjord. Han skal primært arbejde med driftsøkonomi, tværfaglige rådgivnings- og udviklingsopgaver og digitale rådgivningsværktøjer.

Gorm Villadsen blev i juni færdig som jordbrugsteknolog med specialet agro business manager, der primært går ud på at dygtiggøre sig i driftsøkonomi, ledelse og strategi.

Han tilbragte i forbindelse med sin uddannelse otte uger i praktik i Landbo Limfjord, så han færdes hjemmevant i virksomheden fra dag et. Han bor i Skive.

Læs også