SLF ansætter fyret Landbosyd-direktør

SLF har ansat Anders Andersen som udviklingschef og som ny leder i Syddansk Kvæg.

Anders Andersen er tidligere administrerende direktør i Landbosyd, men blev 1. juli fyret sammen med direktøren Jan Fensholt-Hansen, da der angiveligt var blevet faktureret timer til to fiktive medarbejdere for at få budgettet til at gå op, samt at otte anonyme medarbejdere havde udtrykt utilfredshed med ledelsen.

I SLF skal Anders Andersen bruge sin tid på sammen med teamet i afdelingen Regnskab & Økonomi at udvikle nye produkter, såvel i afdelingen som i resten af huset. Han vil desuden få sin egen kundeportefølje.

- Stillingen er som skræddersyet til mig: Jeg kommer til at arbejde med udvikling af nye produkter, skal rådgive kunder, og samtidig har jeg beskæftiget mig med ledelse gennem mange år og er vant til at samarbejde, lede og motivere medarbejdere, siger Anders Andersen.

Den nye udviklingschef og leder i Syddansk Kvæg var tilbage i 2002 ansat som leder i SLF, og har en del internationale kontakter. Han har tidligere været en aktiv del af European Dairy Farmers og rådgivet mælkeproducenter, herunder hollandske landmænd.

Anders Andersen bor på en mindre landbrugsejendom i Starup ved Haderslev. Han er gift med Mette og har to børn, Simon og Sofie. Han bestrider to bestyrelsesposter indenfor landbrugsrelaterede virksomheder.

Anders Andersen vil indgå i ledergruppen i SLF og starter 1. januar.

Læs også