Pressechef fylder rundt

Christian Ingemann Nielsen, kommunikationschef i Bæredygtigt Landbrug, fylder 50 år onsdag den 3. februar.

Christian Ingemann er opvokset i Bellinge på Fyn og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. I en lang årrække var han journalist, redaktør og lederskribent hos Jyske Medier A/S, ligesom han har været freelancejournalist. Mest kendt i den brede offentlighed er han dog utvivlsomt som spindoktor for Carl Holst (V) – først som kommunikationsmedarbejder i Region Syddanmark, siden som særlig rådgiver i Forsvarsministeriet.

Sidstnævnte ansættelse sluttede hurtigt og brat i efteråret 2015, da såvel ministeren som rådgiveren under stor mediebevågenhed måtte gå af efter beskyldninger om ulovlig valgkampshjælp fra Ingemann til Holst under ansættelsen i Syddanmark. En anklage, som dog senere blev afvist af Rigsadvokaten.

50 års-fødselaren har siden foråret 2016 været kommunikationschef for Bæredygtigt Landbrug, hvor han sammen med et par andre journalister agerer presserådgiver for direktører, bestyrelse og menige landmænd inden medieoptræden, tager sig af de sociale medier samt skriver pressemeddelelser og hjemmesidetekster plus hjælper med læserbreve. 

Læs også

Landsskuet satser på dyrskue til sommer
Ellemann deltager i møde hos LandboSyd
Døde mink skal være gravet op og brændt i midten af juli
Huawei vil arbejde med svin
Medie: I 2025 kan russerne måske slippe for antibiotika til fjerkræ
Generalforsamling og fagdag i FRDK