Verdens påskeborde er fyldt med danske ingredienser

Når verdens kristne og jødiske befolkning sætter sig til påskebordet, er der danske ingredienser i det meste, skriver Verdens Bedste Fødevarer.

Food Nation viser nogle af ingredienserne frem i en ny brandingfilm, som blandt andet kan ses på hjemmesiden verdensbedstefodevarer.dk.

– Bakterier, proteiner, naturlige farvestoffer og andre ingredienser repræsenterer nogle af de største muligheder for forbedringer, verdens fødevareproduktion kan gøre. Den danske ingrediensbranche er i særklasse på området, og vi kan virkelig godt tillade os at være stolte af de landvindinger, branchen har gjort, siger branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer.

– Vi ved, at efterspørgslen efter bæredygtige løsninger stiger, og den samlede fortælling om ingrediensbranchen kan bruges aktivt i eksportarbejdet hos virksomheder, organisationer og myndigheder til at øge det internationale kendskab til den danske ingrediensbranche som en central spiller i en grøn omstilling, siger Lise Walbom, CEO i Food Nation.

Læs også

VikingDanmark vil med i fusion
Ny bog om dyrkning af grovfoder
Nordic Food College udvider
Cannabissektoren er den højest voksende industri i Canada
Vandretur i Mols Bjerge