LHN ansætter Poul Erik Hedegaard som forretningschef

LHN’s bestyrelse har pr. 1. maj ansat Poul Erik Hedegaard som forretningschef for LHN. 

Og spørger man formanden i rådgivningsvirksomheden, Christian Kock, er han overbevist om, at Poul Erik Hedegaard er den rette mand til jobbet.

- Vi har i bestyrelsen gjort os mange overvejelser omkring den fremadrettede ledelsesstruktur i LHN. Vi har konkluderet, at Poul Erik Hedegaard er den rigtige til at overtage den overordnede ledelse af LHN. Vi skal have fuld fokus på bundlinjen, så der igen bliver skabt en økonomisk solid platform for LHN. Poul Erik har de kompetencer, den erfaring og det kendskab til LHN, der skal til for at løse denne opgave, siger han.

Den nye forretningschef glæder sig da også til at komme i gang med opgaven.

- Efter nogle svære år økonomisk set skal vi have skabt et overskud, som giver luft i LHN’s økonomi, så der fortsat er plads til udvikling til fordel for vores kunder og til fastholdelsen af den gode arbejdsplads, vi har. Vi har hos LHN et fantastisk ”hold” af medarbejdere, og jeg har en meget dygtig og erfaren chefgruppe ved min side, så jeg er overbevist om, at vi nok skal nå i mål, fastslår Poul Erik Hedegaard.

Om Poul Erik Hedegaard

Poul Erik Hedegaard, der er 53 år gammel, bor lige udenfor Sønderborg på et deltidslandbrug med ammekøer og opdræt samt planteavl. Poul Erik er gift med Mette, og de har børnene Christina og Jeppe på henholdsvis 22 og 20 år.

Poul Erik har arbejdet i LHN i sammenlagt 28 år ad to omgange. Han har været chef for økonomiafdelingen i LHN i 15 år og har arbejdet som drifts- og skatterådgiver i alle årene. Han har derudover været en del af LHN’s chefgruppe i 10 år, og han har siddet i DLBR’s Advisory Board for økonomi og udvikling siden opstarten i 2018.

Poul Erik er uddannet Agronom fra Landbohøjskolen og har løbende taget kurser i ledelse.

Udover forretningschefen består LHN’s chefgruppe fra 1. maj 2022 af kundechef Hans Henrik Post og administrationschef Rikke Nim Festersen.

Læs også