Pressechef forlader Arla

Efter fem år som pressechef i Arla Foods forlader Åse Andersson mejeriselskabet til fordel for en stilling som kommunikationsdirektør i Jysk og Lars Larsen Group.

Arla Foods pressechef Åse Andersson bliver fra 1. september ny kommunikationsdirektør i Jysk samt investeringsselskabet Lars Larsen Group.

- Denne sommerferie har været lidt anderledes på den gode måde Jeg har gået med en nyhed, som først kunne fortælles i dag. Jeg har fået nyt job og skal fra 1/9 være kommunikationsdirektør hos Jysk og Lars Larsen Group, skriver Åse Andersson på LinkedIn.  

Som kommunikationsdirektør får Åse Andersson direkte reference til Jesper Lund, der er President & CEO i Lars Larsen Group, og Jan Bøgh, der er President & CEO i Jysk.

- Med sin erfaring både fra medieverdenen og en stor, international virksomhed som Arla Foods er Åse det helt rigtige valg for os. Hendes opgave bliver at videreudvikle det, vi allerede gør godt i dag, og så selvfølgelig komme med sine egne bud på, hvordan vi fremover kan kommunikere endnu bedre. Vi vil fortsat gerne være en åben virksomhed, som giver vores besyv med om relevante emner, både i Jysk og i Lars Larsen Group, siger Jan Bøgh i en pressemeddelelse.

Læs også