bannerPos

DLF ansætter ny produktkonsulent

Tom Vestergaard.
07-08-2020 08:56

Tom Vestergaard er pr. 1. august ansat som ny produktkonsulent hos DLF. Han er agronom og kommer fra en stilling som chefkonsulent på kvæg hos Velas. Tom skal være med til at styrke og formidle viden om DLFs græsprodukter og græsløsninger ud til landmændene og primært mælkeproducenterne.

Det større fokus på rådgivning skal sikre, at brugerne får det fulde udbytte og værdi af de forædlingsfremskridt, som planteforædlerne bidrager med til græsmarksplanterne.

- Der vil i de kommende år være øget fokus på græsløsninger i landbruget, og DLF medvirker aktivt til at forløse det store potentiale, som græs kan bidrage med. Græsløsninger til en mere klimavenlig landbrugsproduktion, mælk fra køer på græs, proteiner fra kløvergræs, øget kulstofbinding i jorden og flerårige afgrøder er alle emner, hvor kløvergræs og DLF kan bidrage, bemærker DLF.

 

 

Ny dæktryksregulering på Axion 900-traktorerne

Claas har netop lanceret CTIC-dæktryksregulering på Axion 900-traktorserien. Dæktryksbetjeningen er 100 procent Isobus-kompatibel og integreret i Cebis-terminalen.

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

Stabilt grisemarked, men ustabilt fundament

Svinenoteringen forbliver i ro på 10,30 og er dermed uændret. Samtidig melder Danish Crown Pork, at efterspørgslen er jævn.

Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning

Nu vil de fire rådgivningsvirksomheder Velas, Sagro, Vkst og LandboNord samarbejde i virksomheden Dalico.

DM&E fraråder al kørsel til biogas- og industrianlæg

Kørsel til og på biogasanlæg med maskiner bredere end 2.55 m frarådes. Dette skyldes en ny principiel sag med et af DM&E’s medlemmer, og man regner med at køre en retssag for at fastsætte fortolkning af reglerne.

- Vi forventer flere

I alt er der nu bekræftet 29 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.
Side 1 af 1928 (38558 artikler)Prev1234567192619271928Next