bannerPos

Ny i Dansk Maskincenter

21-10-2020 11:47

Kim Damgaard er ny mand på sælgerfronten hos Dansk Maskincenter.

Han har igennem 13 år drevet landbrug og maskinstation, og i de seneste 16 år har han arbejdet med entreprenører og landbrugsmaskiner henholdsvis hos Komatsu, Helms, JCB og Svenningsens.

Dansk Maskincenter har i alt fire afdelinger i Jylland, og Kim Damgaard får sit udgangspunkt fra afdelingen i Jelling, hvor der ud over værksted og salgskontor også er stor udstilling af nye og brugte maskiner.

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39749 artikler)Prev1234567198619871988Next