bannerPos

NutriFair gennemføres i januar 2021

24-09-2020 15:07

Den specialiserede fagmesse for husdyrproduktionen bliver afholdt i januar 2021, hvor tiltag skal sikre, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt. Messens fokus på nicherne og det danske hjemmemarked betyder, at det bliver et velkendt gensyn for både udstillere og besøgende.

Husdyrproducenternes fagmesse, NutriFair, der er udstillingsvindue for leverandører til den danske husdyrproduktion, vil blive afholdt i januar 2021.

- Vi kan godt afholde en messe som NutriFair. Det er en nichemesse, hvor kvalitet frem for kvantitet er i højsædet, der giver besøgende et udbytte i form af inspiration, faglighed og netværk. Dertil vil der selvfølgelig være en række tiltag for at sikre sikkerheden på messen,” fortæller Grete Højgaard, direktør i Messe C, arrangør af NutriFair.

NutriFair bliver afholdt i Messe Cs haller, der har over 33.000 kvm. messeområde. Messe C og NutriFair er omfattet af samme regelsæt som kendes fra landets stormagasiner og storcentre, når det kommer til antal kvadratmeter pr. person. Det gør heldigvis, at NutriFair afvikles på en sikker og forsvarlig måde.

Forsvarlig messe

- Siden Corona lukkede landet ned, har vi arbejdet på højtryk i Messe C for at sikre en forsvarlig afholdelse af kommende messer. NutriFair bliver i 2021 afholdt med stor fokus på tryghed og sikkerhed for gæster, udstillere og personale. Hvis vi alle i fællesskab overholder de få men effektive retningslinjer fra sundhedsstyrelsen, får vi en god messe, siger Grete Højgaard og fortsætter:

- Samfundsansvar er for os i Messe C en balanceakt. På den ene side skal vi sikre trygge rammer for gæsterne ved at overholde de retningslinjer, som sundhedsstyrelsen anbefaler, og på den anden side skal vi gøre det muligt at komme på messe og dermed bidrager til at holde samfundet i gang. Det vil være svært og udfordrende for økonomien, hvis vi ikke bidrager til at holde erhvervslivet i gang. Hvis vi ikke holder det i gang, hvad har vi så at komme tilbage til, og hvad skal vi leve af på den anden side af Covid-19? 

NutriFair henvender sig primært til beslutningstagere i den danske husdyrproduktion, og messen er gennemsnitligt besøgt af 4.500 bedriftsejere, driftsledere eller direktører fordelt over to dage, når messen afholdes hvert år i uge 3.

Allerede nu kan besøgende glæde sig til en messe, hvor der igen vil være relevante udstillere, der står klar til at vise produkter og nyheder frem til de besøgende. Seneste nyhed er, at samtlige grovvareselskaber vil være til stede på messen i 2021, samtidig med at udstillerlisten løbende opdateres.

aldo

Suspension af vaccine ophævet

Fødevarestyrelsen har ophævet suspensionen af anvendelsen af vaccinen Suvaxyn PRRS MLV til svin mod PRRS. Producenten Zoetis glæder sig over styrelsens afgørelse.

Glæde over tredoblet pulje til modernisering

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion har længe presset på for at få øget puljen med midler til modernisering og etablering af mere klima- og miljøvenlige slagtesvinestalde. Nu er puljen tredoblet.

Klimaminister glad for delaftale om en klimalov for EU

Der er nu taget det første skridt mod en aftale om en europæisk klimalov. Klimaloven skal sikre, at målet om klimaneutralitet senest i 2050 bliver juridisk bindende, og det er klimaminister Dan Jørgensen (S) godt tilfreds med.

Arla hæver aconto-prisen med 7,50 øre

Arlas aconto-pris for konventionel mælk vil stige med 7,50 øre pr. kg fra 1. november.

Markedspodcasten - Europæisk hvedepris tordner derudaf

Til trods for en stor lagerbeholdning mange steder, så stiger hvedeprisen. Hvordan kan det hænge sammen? Og hvilken betydning har det for planteavlerne? I podcasten bliver der som altid rundet de vigtigste tendenser indenfor afgrødemarkedet. Markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro - og chefredaktør Jacob Lund-Larsen - gør dig klogere på, hvordan du bør agere.

Vis lederskab i S og V

Sexisme, køn og klima fylder næsten hele dagsordenen og sendefladen i medierne. Og det selv om et af Danmarks højest profilerede erhverv, minkavl og pelsindustri, er ved at bukke under.

EU-strategi støtter fødevareproducenterne

L&F med Martin Merrild i spidsen bakker op om, at Europarådet vil støtte landmænd og fødevareproducenter ved at styrke et mere bæredygtigt europæisk fødevaresystem.

Seks nye tilfælde af ASF i Brandenburg

Nu er der i alt bekræftet 86 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.

Agtech-virksomhed får ny kapital

Virksomheden TeleSense Inc. har fået tilført 10,2 millioner dollars i kapital for at øge produktionen. Samtidig bliver kendt dansk-amerikaner inden for kornbranchen nyt medlem af bestyrelsen.
Side 1 af 1953 (39060 artikler)Prev1234567195119521953Next