bannerPos

Flex Fertilizer lover bladgødskning uden svidning og mindre brug af gødning

Gødningssystemet er testet i diverse afprøvninger hos landmænd, konsulenter og rådgivere i Danmark, Tyskland, England og Norge i de seneste fire år, og forsøg med »fuld bladgødskning«, så snart der er et blad at arbejde med, har vist store besparelser på kvælstof og fosfor, siger produktchef hos Flex Fertilizer, Allan Holm Nielsen. Fotos: Henriette Lemvig

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
30-11-2019 08:01
Med en forventning om at kunne benytte 30 procent mindre kvælstof ved brug af flydende gødninger og bladgødskning, lancerede Flex Fertilizer fredag deres nyeste generation blandeanlæg, der er blevet mere brugervenligt og lettere at håndtere.

Fredag lancerede Flex Fertilizer i Odense den nyeste generation af deres blandeanlæg til fremstilling af flydende gødninger til bladgødskning.

Samtidig benyttede firmaet lejligheden til at fortælle om de muligheder, teknologien giver for at optimere inden for miljø og klima og spare store mængder næringsstoffer og klimagasser.

- Det her anlæg er nøglen til fremtidens plantegødskning. Det er julegaven til miljøet,

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.

Farvel til soja vil kræve stort græsareal i Danmark

Hvis man skal udfase brugen af udenlandsk soja i husdyrfoder med dansk græsprotein, vil det kræve et dyrkningsareal på størrelse med Fyn og Sjælland med den nuværende teknologi, viser beregninger fra Aarhus Universitet. Alligevel er der håb for fremtiden.
Side 1 af 1848 (36947 artikler)Prev1234567184618471848Next