bannerPos

Tre faktorer der er afgørende for udbredelsen af droner

En drone er bare en anden måde at opsamle data på. Alexandra Instituttet har undersøgt, hvad der skal til for, at brugen af droner bliver mere udbredt. Foto: Alexandra Instituttet.
21-03-2020 09:53

En satsning på droner er både afhængig af de teknologiske muligheder, den gældende lovgivningen og ikke mindst, hvordan man organiserer brugen af droner i organisationen. Det viser ny undersøgelse, som Alexandra Instituttet står bag.

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste IT-forskning og -teknologi. Deres udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

De besidder kompetencer inden for blandt andet kunstig intelligens og it-sikkerhed.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Selen bør indgå i gødningsplanlægningen af græs

Sundheden i besætningen kan øges, og der kan spares på indkøbte mineraler, hvis græsset gødes optimalt med selen.

Tid til etablering af fodergræs

Såningen af vårsæd er så småt kommet i gang, og dermed er det også tid for etablering af nyt fodergræs. En yderst vigtig disciplin, da der er tale om etablering af en afgrøde, der skal høstes på i måske 3-5 år.

Eksportørers advokat: Det bliver dyrt for Fødevarestyrelsen

Intern email til eksportkontrol-dyrlægerne viser, hvor stort et problem, at Fødevarestyrelsen har, mener advokat for eksportørerne, Hans Sønderby.

Sådan får du succes med etablering af engsvingeludlæg

Den absolut bedste etablering af engsvingel opnås ifølge DLF's avlsafdeling ved at så dæksæden på hveranden række og placere engsvinglen imellem kornrækkerne.

Olieprisen skal i 45 dollar

Ved ugens begyndelse så det ud til, at olieprisen skulle mod næsten urealistiske lavpunkter. Det har med et snuptag ændret sig.

Ensileringsmiddel holder græsensilagen stabil

- Vi kunne ikke drømme om at spare ensileringsmidlet til slætgræsset væk. Det er en lille udgift i forhold til, hvor store værdier, der er på spil, siger sydsjællandsk mælkeproducent.

Ensileringsmiddel holder græsensilagen stabil - også om sommeren

- Vi kunne ikke drømme om at spare ensileringsmidlet til slætgræsset væk. Det er en lille udgift i forhold til, hvor store værdier, der er på spil, siger sydsjællandsk mælkeproducent.

Nu skal du straks kunne vise sprøjtejournalen ved uanmeldt kontrol

Indtil nu har det været muligt at eftersende en opdateret sprøjtejournal indtil tre dage efter kontrolbesøg. Nu strammes kravene, så man straks skal kunne fremvise en ajourført journal ved kontrolbesøg.
Side 1 af 1812 (36221 artikler)Prev1234567181018111812Next