bannerPos

Driftsleder kæmper med at få fjernet ulovlig video fra nettet

Vegansk aktivist valgte i sidste måned at gå ind på privat svineejendom på Orø og tog billeder gennem vinduet, som blev lagt på Facebook. Billederne viste grise i svinestald. Billeder som driftsleder nu vil have fjernet. Dette billede er et arkivbillede, som ikke har noget med den aktuelle sag at gøre.

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
31-07-2020 07:00
Vegansk aktivist har gennem vinduer til svinestald på Orø filmet og taget billeder af grise, der i bund og grund er harmløse. Af hensyn til sine medarbejdere og den private ejendomsret, så har driftsleder dog nu i over en uge forsøgt at få slettet de ulovligt optagede billeder fra Facebook.

I løbet af juli kunne HIN Agros svineejendom på den lille ø Orø i Isefjorden føje sig til den efterhånden lange liste af steder, som nu har haft besøg af veganske aktivister.

En aktivist der denne gang i modsætning til tidligere tilfælde ikke været inde i selve stalden. Der er i stedet blevet filmet og fotograferet ind gennem vinduerne.  

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next