Østjysk maskinforretning øger overskuddet med 1,6 millioner

Den Hadsten-baserede maskinforretning Lyngfeldt A/S har leveret et overskud på 2,7 millioner kroner i 2021. Det er mere end en fordobling i forhold til 2020, hvor resultatet endte på 1,1 millioner kroner.

Virksomheden, der blandt andet forhandler mærker som New Holland, Kverneland, Krampe, Amazone og Giant, har en egenkapital på 22,7 millioner kroner ved regnskabsafslutning.

- Årets resultat er forbedret i forhold til forventning i seneste årsregnskab. Dette henset til en stigende aktivitet i afsætning på service og maskiner/ reservedele. Regnskabet har ikke været præget af leveringsvanskeligheder, som dog kan forventes i mindre omfang i den kommende periode. Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende, fremgår det af ledelsesberetningen.

- Ledelsen forventer bruttoresultat og resultat på niveau med 2021 for det kommende regnskabsår, skriver ledelsen endvidere.

Egenkapitalforrentningen har været 12,5 procent i regnskabsåret. Lyngfeldt A/S beskæftiger cirka 36 medarbejdere på fuldtid.

Læs også