Nyuddannede fra HEG

Huerne blev kastet i vejret, da en smed, fire entreprenørmaskinmekanikere og fem landbrugsmaskinmekanikere afsluttede deres uddannelse på HEG i Aars.

Peter modtog et legat fra Dansk Maskinhandlerforening

Peter Krabbe Knudsen fra Herborg Smede- og Maskinforretning modtog legatet fra Dansk Maskinhandlerforening, som blev overrakt af formand Jens Åge Jensen.

I legatbegrundelsen står der blandt andet, at EUX-eleven i løbet af sin uddannelse ud over seriøst at arbejde med sine faglige og tekniske kvalifikationer har gjort noget særligt for sammenholdet i klassen og på skolen.

Og netop det, blev foruden en stor ros til hans rolige og eftertænksomme natur, også nævnt i indstillingen fra HEG:

- Desuden er Peter en person, der gerne hjælper sine kammerater. Han er altid åben for spørgsmål og beredvillig til at dele sin viden og erfaring.

Mikkel modtog et legat fra Thorsen Teknik

Mikkel Dyhrberg Dahl fra Lykkesmeden A/S modtog legatet fra Thorsen Teknik A/S, som blev uddelt af direktør Torben Thorsen.

Legatet gives til en EUX-elev, som med sin adfærd, sin flid og sit væsen har formået at præstere en stor faglig udvikling gennem sin uddannelsestid.  Kendetegnende for præstationen er en betydelig udvikling over perioden.

- Modtageren af dette legat har gennem hele sin tid på HEG udvist stor iver for ny viden og vilje til at forstå selv det sværeste faglige stof, hvilket han har udfoldet til en stor faglig spændvidde i løbet af sin uddannelsestid. Han er inkluderende og har en evne til at samarbejde med alle. Eleven tager gerne initiativ til det fælles sammenhold i klassen og deltager i sociale arrangementer, lød det fra talerstolen.

Læs også