bannerPos

Landmand taber spildevandssag i Landsretten

Efter dommen for to år siden i Byretten, så valgte anklagemyndigheden at anke den til Østre Landsret, som nu har kommunen ret i, at Roskilde Kommune godt kan give landmand Ole Christiansen påbud om at forbedre sin spildevandsrensning. Foto: Colourbox

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
15-11-2019 09:48
Østre Landsret har omstødt en to år gammel dom fra Byretten i Roskilde, hvor landmand Ole Christiansen ellers havde fået medhold i, at han ikke behøvede at følge påbud om forbedre rensningen af sit spildevand til et vandløb.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøstyrelsen: Tilladelse skulle aldrig være givet

Gefion kritiserede tidligere på året Miljøstyrelsen for håndteringen af slam-sagen i Karrebæk Fjord. Nu giver Miljøministeren og styrelsen Gefion medhold i, at sagsbehandlingen ikke var korrekt, og at tilladelsen til dumpning ikke skulle have været givet.

Ploeger udstiller selvkørende rive og gyllemaskine i Brørup

Når Brørup Traktor- & Maskincenter mellem jul og nytår afholder deres traditionelle Åbent hus-arrangement, er der mulighed for at se nærmere på hollandske specialmaskiner.

Tican betaler 25 øre ekstra til leverandører

Hvis man leverer grise til Tican, kan man se frem til en ekstra regulering på 25 øre i december måned, oveni den løbende kilobetaling på 80 øre.

Oplev Island i sommerskrud

Det bliver i høj grad natur og kultur, der er i fokus på en syv dage lang rejse til øen højt mod nord i dagene 21.-27. juli 2020.
Side 1 af 1722 (34438 artikler)Prev1234567172017211722Next