IT-fejl forhindrede landmænd i at svare på breve i Tast selv

Landbrugsstyrelsens Tast selv-system har været ramt af en fejl, der betød, at man ikke kunnet svare på breve i perioden 14.-19. september. Nu opfordrer styrelsen landmænd, der på grund af fejlen ikke har kunnet svare til tiden, til at henvende sig.

Landbrugsstyrelsens Tast selv-system var i perioden 14. september kl. 16 til 19. september kl. 15 ramt af en fejl, der betød, at man ikke kunne tilgå breve. Nu opfordrer styrelsen landmænd til at henvende sig, hvis de ikke har kunnet nå at svare inden for fristen.

- Har du modtaget et brev fra os dateret i denne periode, hvor du skulle reagere inden for en given frist, skal du rette henvendelse til brevets kontakt e-mailadresse, hvis du på grund af fejlen ikke har fået det anførte antal dage til at reagere. Du finder kontakt e-mailadressen i dine breve, skriver styrelsen på sin hjemmeside.

- Det er vigtigt, at du hurtigst muligt henvender dig til os, hvis du ikke har kunnet nå at reagere inden for brevets frist på grund af fejlen, tilføjes det.

Læs også