Kom godt i gang med ESG-rapport

Sammen med landmænd har Seges Innovation udviklet en skabelon til ESG-ledelsesrapporten. På fredag afholdes et gratis webinar, hvor skabelonen vil blive præsenteret.

Enten er en ESG-ledelsesrapport et krav fra din bank, eller også bliver den det i den nærmeste fremtid. Fredag den 28. januar klokken 10.30, er der mulighed for at blive hjulpet godt i gang med arbejdet og initiativerne, der er koblet op på ESG-rapporten.

Det er Seges Innovation, der inviterer til det gratis webinar om ESG-rapporten, der varer en times tid.

Sammen med landmænd har Seges Innovation udviklet en skabelon til ESG-ledelsesrapporten, og den vil blive præsenteret på webinaret. Det samme vil et virkemiddelkatalog, som samler en lang række af de tiltag, du kan sætte i værk på din bedrift – og som vil kunne puttes direkte ind i din ESG-rapport.

Deltagere i webinaret vil blandt andet få en introduktion til skabeloner, der sætter gang i og optimerer arbejdet med ESG. Desuden vil de få inspiration til, hvordan man udvikler ESG-indsatser på egen bedrift, og så kan man få finansverdens syn på, hvordan man som landmand skal arbejde med ESG.

Herudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til panelet, hvor gæsterne i studiet er Anders Harck, mælkeproducent og formand for Økonomi og Virksomhedsledelse i L&F samt Seges Innovation, Jens Kristian Møller, adm. direktør i DLR Kredit, Torsten Gruhn, afdelingschef for Erhvervsøkonomi i Seges Innovation, samt Anna Marie Thierry, specialkonsulent i Seges Innovations Center for Klima & Bæredygtighed.

Webinaret er målrettet selvstændige landmænd, men medarbejdere, rådgivere og konsulenter er også velkomne.

Læs også