VKST's årsmøde for griseproducenter: Læg øre til medarbejderne i en vanskelig tid

- Hav forståelse for den vanskelige situation, som mange landbrugsmedarbejdere står i på grund af krigen i Ukraine, lød det fra både vicedirektør og regionsformand på VKST’s årsmøde for griseproducenter.

På trods af den økonomiske situation, corona og krigen i Ukraine, var der, til stor tilfredshed for arrangørerne, mødt 190 op til årsmøde for griseproducenter i VKST. Fotos: Anne Wolfenberg Vicedirektør Marlene Sparre Ibsen stod for den faglige orientering, mens regionsformand Niels Aagaard Jørgensen, stod for den politiske orientering ved VKST’s årsmøde for griseproducenter tidligere på måneden. - Vi skal lære at sige gris og ikke svin. Det eneste fedesvin, vi har tilbage, er Putin, sagde Niels Aagaard Jørgensen, som dermed fremkaldte smil i en ellers alvorlig situation. Han understregede, at det er vigtigt at lægge øre til sine medarbejdere i den aktuelle situation, hvor krigen i Ukraine lægger en skygge over arbejdspladserne på mange danske landbrugsejendomme

Rådgivningsselskabet VKST kunne meste 190 deltagere, da selskabet for nylig holdt årsmøde for griseproducenter. Det er lidt lavere end normalen på 230-240 deltagere.

- Vi er godt tilfredse, forklarede vicedirektør Marlene Sparre Ibsen til LandbrugØst, umiddelbart inden mødet gik i gang.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også