Danish Crowns topchef: Derfor halter vi efter markedet
Topchefen i Danish Crown fortæller i et brev til andelshaverne, hvorfor Danish Crowns svinenotering ikke længere er konkurrencedygtig. Og at det måske bliver værre endnu, før det bliver bedre.

- Det er ikke sikkert, at vi har set forskellen toppe endnu – men det ændrer ikke på, at det hul skal lukkes, skriver Jais Valeur om forskellen i noteringen til de europæiske konkurrenter, selskabet sammenligner sig med. Arkivfoto
I sidste uge undrede markedsanalytikeren Palle Jakobsen fra Agrocom sig i Effektivt Landbrug over, at den danske slagtesvinenotering ligger på et niveau, der ifølge analytikeren svarer til, at danske producenter får 250 kroner mindre pr. gris end de tyske producenter.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her