Webinar: Deaktiver mykotoksiner – aktiver soens ydeevne

Med et webinar sætter DSM fokus på, hvordan man sikrer et kvalitetsfoder til de højtydende »Formel 1-dyr« i besætningerne.

- Vi ser dine søer som en slags Formel 1-dyr – ekstremt højtydende og med et stort behov for rent brændstof (foder). Mykotoksiner i foder og/eller halm kan være årsag til, at dine søer/grise ikke producerer i forhold til deres potentiale, lyder det i oplægget til det webinar, som DSM Nordic inviterer alle interesserede med til den 4. november klokken 10.

På mødet ønsker DSM blandt andet at belyse risikoen ved at have mykotoksiner i foderet, hvilke løsninger der kan forebygge problemerne, og så kan man høre om de første analyseresultater fra 2022-høsten.

Programmet byder på flere forskellige indlæg. Blandt andet vil Laurent Roger fra DSM EMEA fortælle om udfordringerne med toksiner i forhold til den moderne so, Simon Skaarup Jensen fra DSM Nordic vil give en analyse af den nuværende mykotoksin-situation, mens Brian Fisker fra DSM Nordic vil give et indblik i DSM’s løsninger til bekæmpelse af mykotoksiner.

Yderligere om arrangementet kan fås hos Brian Fisker: brian.fisker@dsm.com.

Læs også