Brug svinefaglige kurser til at bryde sprogbarrieren

Det er ikke altid let at oplære nye medarbejdere i staldens mange arbejdsopgaver, og slet ikke hvis der også er en sprogbarriere at tage højde for. Seges Innovation tilbyder en lang række gratis online kurser om griseproduktion på forskellige sprog.

Arbejder du som driftsleder, medarbejder eller rådgiver i svinebranchen? Og løber du indimellem ind i situationer, hvor sidemandsoplæringen kikser lidt, eller hvor opgaverne ikke bliver udført på den bedste måde til gavn for både grisen og effektiviteten?

Så opfordrer Seges Innovation til at se nærmere på deres gratis online kurser, der tager fat i de forskellige arbejdsopgaver i grisestaldene. De er nemlig det oplagte supplement til sidemandsoplæringen – også for dig, der har udenlandske kolleger.

20 kurser på fire sprog

Lige nu er der hele 20 forskellige kurser at vælge imellem, som handler om forskellige arbejdsopgaver i grisestalden om blandt andet: Tilsyn af slagtegrise – tørfodring, tilsyn i farestalden, foder og vand til grisen, medicinhåndtering, aflivning og mange andre.

Alle kurserne findes på både dansk, engelsk, ukrainsk og rumænsk, så mange af dine udenlandske medarbejdere vil have mulighed for at se kurset på deres modersmål.

Ifølge Seges Innovation giver det stor værdi, når arbejdsopgaverne beskrives helt uden risiko for sprogbarriere og de løfter samtidig sløret for, at der kommer spritnye kurser om nogle måneder.

Udvalget af kurser findes på kursussiden via seges.dk.

Læs også