Tilskud til staldbyggeri skal snart benyttes

Tiden er inde for landmænd, der har modtaget tilskudstilsagn til opførelse af farestier til løsgående diegivende søer, til at tage fat på projektet og sikre, at det bliver realiseret inden for tidsfristen.

- Få dit tilskud til farestier til løsgående diegivende søer omsat til virkelighed. Du kan fortsat nå at opføre projektet indenfor tidsafgræsningen.

Sådan lyder det fra markedschef for Landbrug hos Gråkjær, Nikolaj Langelund Roushmann, der samtidig minder om, at myndighedsbehandlingen, herunder miljø- og byggetilladelse, er en proces, der kan tage tid, og det derfor er afgørende, for at nå deadline den 10. januar 2025, at man snart sætter i gang.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også