Svinefaglige indlæg på scenen

Udover de mange stande er det også muligt at blive inspireret og klogere på messens to scener, der blandt andet byder på otte svinefaglige emner.

Igen i år byder Nutrifair velkommen til spændende og inspirerende oplæg på messens to scener.

Med fagligt fokus på grise er det onsdag muligt at høre Anders Hagemann fra Hamlet Protein i samtale med Helle Nygaard Lærke, der er seniorforsker på Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på Aarhus Universitet om, hvad der gemmer sig bag begrebet proteinfordøjelseskinetik.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også