En ren »tallerken« og et godt foder er udgangspunktet for en højtydende so
Når dyrlæge Klaus Pedersen er på staldgangen, kan man være sikker på, at der også er fokus på krybberne. Han vil se rene »tallerkner«, som tegn på drikke- og ædelyst hos søerne i farestalden.

Ifølge Klaus Pedersen har vi en lakmusprøve inden faring, og det er, at alle søer skal æde, og de skal æde det hele. Fotos: Camilla Bønløkke
- Jeg elsker blank-slikkede krybber. - Jeg vil have rene tallerkner, når soen farer, for det er udgangspunktet for, at hun kan levere noget som helst.
Da Lallemand Nordic for nylig inviterede til Grise Fagdag, gav Klaus Pedersen, dyrlæge og medejer af HyoVet, et indblik i, hvad han blandt andet har fokus på, når han kommer ud på staldgangen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her