Svineproducent: Hangriseproduktion er fremtiden
Det er blandt andet til stor glæde for medarbejderne i farestalden, at de hos Go-gris ikke har kastreret grise det seneste halve år. På Danvets årsmøde delte Mads Mogensen ud af de foreløbige erfaringer med hangriseproduktion.

Hos Go-gris har de ikke kastreret grise i et halvt år. På Danvets årsmøde fortalte Mads Mogensen om erfaringerne med hangriseproduktion. Foto: Camilla Bønløkke
Hos Go-gris ved Østbirk har de i det seneste halve år produceret hangrise.
- Vi valgte at blive hangriseproducenter, fordi vi er full-line-producenter. Vi kunne se, at det der foderforbrug (der er mulig i hangriseproduktion, red.), det så meget lækkert ud, og hvis vi nu fremadrettet skal tappe ind i den grønne omstilling, så er det nok noget, vi skal få til at fungere, lød det fra Mads Mogensen, der var blandt indlægsholderne, da Danvet forleden holdt årsmøde.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her