Danish Pig Genetics får ny genetik-frontfigur

Danish Pig Genetics har rebbet sejlene til en kamp om at levere avlsmaterialet i den danske svineproduktion Det er sket ved at selskabet har hyret den erfarne genetiker, Mahmoud Shirali som intern chefgenetiker.

Han får til opgave at føre an i udviklingen af selskabets ambitiøse avlsprogram i tæt samarbejde med teamet af nuværende genetikere hos Roslin Technologies. 

- Vi er glade for at kunne byde Mahmoud velkommen i Danish Pig Genetics. Vi har søgt efter en erfaren og kompetent genetiker, der kan gå i front med udvikling og optimering af vores ambitiøse avlsprogram, og det har vi fundet i Mahmoud Shirali, fortæller Lars Dall, administrerende direktør i Danish Pig Genetics P/S og fortsætter: 

- Med sin tungtvejende videnskabelige erfaring, ledelseskompetencer og ekspertise inden for svineavl og genetik vil Mahmoud Shirali indtage en central rolle i forhold til at udvikle og sikre vores innovative avlsprogram. Mellem Mahmoud, Roslin Technologies og partnervirksomhe-derne i Danish Pig Genetics står vi utroligt stærkt i forhold til at kunne tilbyde vores kunder genetik i verdensklasse både i dag og i fremtiden.

Mahmoud Shirali, der har mere end ti års erfaring med svinegenetik og avl, kommer senest fra en stilling som senior genetiker ved Aarhus Universitet.  

Læs også