bannerPos

Et velfungerende team

Erik Grønvall tager sig hovedsagelig af løbninger, indtastninger og alt vedrørende fodercomputeren og blandinger.

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
14-02-2020 10:40

På Peterslyst er de 7 ansatte, hvoraf eleven Alexander Due Rasmussen i øjeblikket er på skole, men kommer retur til august.

Finn Tukjær Schmidt er selv mest i klimastalden, med god hjælp fra Louise Prebensen, der er fastansat på flekstid. Louise var ikke i stalden den dag Effektivt Landbrug var forbi.

Finn Tukjær Schmidt er også altid med, når der leveres smågrise. Derudover hjælper han Christian Sønderskov Madsen med arbejdet i marken og pasning af slagtesvinene.

Mild vinter har gavnet europæisk hvede

Vi står overfor en lavere hvedeproduktion i Europa efter voldsomt nedbør hen over efterår gjorde det vanskeligt for europæiske landmænd at så hvede. Til gengæld har vi frem til nu haft en mild vinter, hvilket trods alt har gavnet den hvede der er blevet sået.

Det er ikke landmandens opgave at bevise sin egen uskyld

»Blokerende fejl« i landbrugets EU-ansøgning er med til at vende bevisbyrden om, og det er klart ulovligt – skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.

Amerikanske kødpriser rykker op

Nu ser det ud til at de amerikanske kødpriser langt om længe kan følge trop med de prisstigninger vi har oplevet her i Europa siden starten af 2018. Kina har således nu officielt tilladt import af blandt andet fjerkræ fra USA.

Interview skal være med til at sikre et vellykket generationsskifte

Når generationsskiftet sker inden for familien, stilles der ekstra store krav til processen. Østdansk Landboforening & Sagro har udviklet en ny model til at interviewe deltagerne i generationsskiftet for at sikre et succesfuldt skifte, fremgår det af ostdansk.dk.

Omdan din virksomhed til et selskab og udskyd skatten

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S, vurderer rådgivningsselskab. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit. 
Side 1 af 1773 (35441 artikler)Prev1234567177117721773Next