Datalogisk samarbejde giver kunder en optimeret datatilførsel

Som ekstra god service til brugere af Næsgaard markstyringsprogrammer har Datalogisk indgået en aftale med danske Geoteam, som forhandler Trimble præcisionsudstyr til landbruget.

Det betyder direkte forbindelse mellem flere af Næsgaard programmerne og traktorens Trimble skærm. Løsningen betyder en effektivisering af datatilførsel og tidsforbrug.

Som en del af præcisionsjordbrug er der fokus på at lave tildelingskort til enten såmaskinen, sprøjten eller gødningssprederen (f.eks. udsæds- eller kalktildelingskort). Tildelingskortet kan du lave i Næsgaard Markkort.

Efterfølgende kan man klikke i programmet og sende kortets data helt ud til traktorens Trimble skærm i førerhuset. Der er fuld forbindelse mellem de to, og du behøver ikke gemme tildelingskortet på en USB-nøgle og huske at tage den med dig.

- Denne løsning er udarbejdet for at imødegå et behov, som vi i stigende grad oplever hos landmanden forklarer Birger Hartmann, Datalogisk og tilføjer, at diverse digitale løsninger skal kunne snakke sammen for således at spare ham for ærgrelser og tidsforbrug.

Mobileapp direkte på Trimbleskærmen
Endnu en facilitet er lanceret på baggrund af Geoteam samarbejdet. Som hidtil kan du med Næsgaard Mobile-app’en altid hente dine markdata frem på mobiltelefonen, hvor end du befinder dig, også i marken og når du sidder på traktoren. 

Nu er det dog også muligt at hente mobileapp’en frem direkte på Trimble skærmen. Så sidder du i traktorens førerhus, behøver du således kun at kigge på én skærm, når både styringssystemet og Næsgaard Mobile er i brug.

Når man skal have Næsgaard mobileapp’en frem på Trimble skærmen, skal man blot åbne App Central på Trimble skærmen og derefter søge efter Næsgaard mobile i listen med app’s.

- Det er alfa omega for os at tilbyde nye muligheder og løsninger, som giver planteavleren effektive redskaber og brugbar værdi. Det indebærer også at indgå eksterne samarbejder som dette, slutter Birger Hartmann.

Tidligere i år indgik Datalogisk samarbejde med Atfarm. 
 

Læs også