Mælkesyrebakterier kan kontrollere vådfoderkvaliteten
Biofilmen i vådfoderanlæggets rørstrenge er ifølge Lallemand Nordic en af de største kilder til en forringet foderkvalitet. Kontinuerlig tilsætning af mælkesyrebakterier er ifølge firmaet i stand til at pode vådfoderanlægget og styre foderkvaliteten.

Hos Lallemand Animal Nutrition anser man biofilmen i rørstrengene for at være den største kilde til forringelse af foderet.
Ifølge Lallemand Nordic kan foderkvalitet anskues fra flere sider.
Dels er der fodermidlernes kvalitet og sammensætning, der er foderets næringsstofsammensætning og optimering, foderets indhold af mikroorganismer - der også betegnes som foderhygiejne - og så er der indholdet af toksiner.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her